Det är synd att inte hämtet syns för publiken och min eminenta videokvinna 🙂 för jag är så stolt över hur lugnt, lydigt och fint hon gick ut och tog tag i djuren! Jag blir så stolt för hämtet är så mkt upp till henne så att säga. Hon la sig lite kort, kl 14. Men tog snyggt nytt höger och la sig fint! Hon kanske gick mot djuren lite snabbt men så är hon ju van vid mina får som är som att försöka flytta en protestklunga. 

I övrigt gick allt väldigt bra. Jag feglirade lite i föset men det var lite ketchupeffekt på fåren så better safe then sorry. 😉 Infållningen blev slarvig. Jag skulle stannat henne och inte trott jag skulle hinna upp och öppna grinden i farten. Vi kom inte in i vårt fålla-mode så det får bli en IK1a snart och göra om; göra rätt 🙂 Är så stolt över min fantastiska vallhund och vill ju visa upp henne från hennes bästa sida! 

Utfållningen kan vi också bättre. Hon är lite försiktig just nu, tillfälligt tilltufsad av våra stångande damer. Så starkt jobbat idag. Och jag trodde visst det var en svängdörr 😉  

Domaren överöste oss med beröm! Uppskattat med domare som kostar på sig att berömma sådant han gillar! Även funktionärerna var otroligt trevliga och hjälpsamma!