Vi är inne i juni månad! Månaden då mina får flyttar in. Månaden då Twiggy och Hjinx genomför sina BPH. Månaden då Jouline flyttar in här och förhoppningsvis får sina valpar! Ännu är jag inte helt trygg i att säga att hon är dräktig, det är ju nackdelen med att para en fodertik; man kan ju inte se med egna ögon alla tecken och nyanser. I alla fall nu när det är så långt emellan oss. Men snart hoppas jag känna mig mer säker och då kommer jag börja boka besök med er goa som hört av er. Det finns 4 och snart 5 hundar här hemma som ser mycket fram emot alla besökare 🙂

I går kväll hämtade jag och Henke hem våra sex gotlandstackor! Så spännande och jag känner mig lite som en nybliven mamma; Lite så där rastlös hela tiden och orolig att lämna dem i hagen utan mina vakande ögon. De är så himla fina och Hjinx gjorde ett fantastiskt första jobb med att ta in dem från trailern till fårhuset i bäckmörkret!

image

image

image

Tur de kom nu, annars hade de inte bottnat i detta gräshav!
Jag har en hel del jobb kvar med stängsling men jag känner mig rik nu; egna får att träna vallning på! Barnen är såklart stormförtjusta!

image

5 grå flickor och 1 svart donna! 2 2-åringar och 4 1-åringar!

image

Insidan av fårhuset ser fortfarande rätt tråkig ut med gammalt klotter men det tänkte jag måla över med falu rödfärg 🙂

image

Cheese!

image

image

Håll ut alla valpköpare; snart kommer mer uppdateringar kring Jouline!

I morgon ska vi åka på BPH med Twiggy och Hjinx! Jag var tröttmössa och åkte dit en dag för tidigt men då fick vi tid för lite agilityträning så det var ju inte fy skam! Hela tiden mullrade åskan och blixtrarna sköt i backen någon kilometer bort. Dessutom övade någon på att skjuta så det var ett fasligt smällande. Hundarna låtsades som att det regnade (mer än vad det faktiskt gjorde) haha Så härligt att se hur skottfasta de är!