I går kväll var jag Fia och Tessan och tävlade agility i Linköping. Pga att Fias sambo missuppfattat tiden då bilen behövde vara hemma blev vi rejält sena. Dessutom var tävlingen långt före tidsschema då vi kom fram tro det eller ej! Detta innebar att agilityklassen fick vi ändra startnummer till sist alla vi tre och någon banvandring gick vi inte utan fick försöka memorera banan från läktaren. Tyvärr kom den inte med på bild! Hade varit väldigt roligt att se för den kändes ösig och som att jag hade med mig Hjinx överallt och jag var på rätt ställe på rätt tidpunkt. TYVÄRR rev hon hela två hinder. Båda direkt efter tunnel så det får vi träna på! Men hon hade NÄST SNABBASTE TIDEN!!
Hopploppet var en ganska knixig bana med mkt handling- skitkul men svårt för en newbie som jag 😉 Vi sprang i mål med någon fulsnurr här och i jakkon blev jag stående och för en sekund lite förvirrad på vart jag skulle, var nog så i chock att jag just vågat mig på en jakko på tävling hahaha Men så rev hon sista hindret! Så himla tråkigt men känslan var grym! ROLIGT!!!

Jättefina kontaktfält på balansen (var inget A med) och jättefin gunga och stor vinst: två fina slalom! Ett till härligt konstaternade: Både Hjinx och Kruth var så himla lugna och fina på tävlingsplatsen, noll stress och duktiga hundar helt enkelt! Underbart!