Måste såhär i efterhand posta bilder och film på duktiga Engine Peg Boggs då hon tog en hoppinne och vinst i klass 1  den 8 augusti tillsammans med stand-in handlern Hanna Rösth!! Så underbar attityd!!

Fotona är tagna av Lisa Sandström och filmen av Helena Palmqvist-Rösth!

Saxat från matte Annas blogg:
Okej, säger det på en gång: Jag är sjukt imponerad av min hund!! Hon är den mest fantastiska lilla tös man kan tänka sig. Vad man än erbjuder henne för uppgift, så säger hon ”jajemen” och kastar sig över den helhjärtat! Hon har dessutom en störtskön förmåga att kombinera fart och hjärna.
Värmer såklart i uppfödarhjärtat!

Mamma till A-kullen Keya, Euphorie Engine Teschiro har dammat av lydnadskunskaperna och tävlat lydnadsklass 3 och självklart (när det gäller det ekipaget) blivit uppflyttade! 298,5 poäng och klassvinst. GRATTIS!

Rocco från B-kullen tävlar agility duktigt just nu och har tagit två agilitypinnar! Detta trots att han tvingas tävla i largeklassen bland alla snabba BCs! Här är två kanonfina lopp från Tierp, tyvärr med en rivning respektive ett krånglande slalom men åh vad fin fart och attityd!

Hjinx kan efter 1½ (!!!) pass göra hela gungan! Hon är otrolig den hunden! I går var vi och vallade får tillsammans, eller ja försökte i alla fall! Hjinx är jätteduktig, har inte riktigt tänt ännu men visar lovande attityd tycker jag! Jag kände mig jätteosäker eftersom jag inte kan någonting alls om vallning. Och när jag är osäker och blir iakttagen så blir jag nervös och rätt klumpig. Ingen bra kombo. Men nu när jag är hemma igen och sitter här i sjukhussängen vill jag bara tillbaka och göra om göra rätt så att säga 🙂
Det var kul att träffa lite syskon till Hjinxen också 🙂 Hon är inte jättelik de andra som alla är ganska lika varandra, hon är mycket mindre och har lite kallare färger och annat uttryck.

Sam från A-kullen har ställts ut i Norge med fjärde bästa hane- placering och CACIB. Ska se om det inte räcker till ett C.I.B. nu!! Ska räkna datum! Högst upp på önskelistan står ett svenskt cert just nu. Gimo i september blir nästa tappra försök.