Ridhusträning med Spooks i kväll! Jag fick dagen till ära knäledsinflammation men skam den som ger sig. Springa med 1½ ben går också. Det var två väldigt svåra banor ikväll, lite för svåra faktiskt. Så vi fick koncentrera oss på att göra små delar bra istället för att klara allt i en följd.
Jag övade lite riktat på konor i samband med slalomet eftersom hon tänker att konen är godisskålen. Jag har ingen lust att missa fler pinnar pga att hon störs av nummerskyltar. Efter tips från coachen så körde jag även cirkelövning, bara sprang tätt förbi konor.
När hon väl tog slalomet gick det riktigt bra. Jag måste bara lära mig kuta även då hon är på min högra sida. Det kanske inte är hennes svåra sida, det kanske är min?!

Platta tunneln var stelfrusen så hon var väldigt duktig och kämpade på!

Annica hjälpte mig också med gungan och hon jobbade på bra. Har nu fått tips om en strategi som jag tror kommer funka!!

Just nu löper Hjinx amok här hemma haha Hon kutar som en skollad iller runt runt och morrar som en liten epatraktor, kutar rakt in i hörn, in bakom en flyttkartong barnkläder som står och skräpar och morrar runt, tacklar sig själv in i väggen osv…inte bra för skaderisken haha
Vi körde just lite lekträning utomhus.Kastade min ena vante och klickade då hon vände upp mot mig. När hon då kom springandes kastade jag den andra leksaken när hon var precis vid mig eller viftade med den så att hon släppte för att kunna kampa. Vi körde även lite tack-träning. Försöker köra fot under backa men hon är lite ostyrslig ännu och jag får inte så många tillfällen att klicka. Vi svallertränar allt som dyker upp. Hon har skällt på hundar två gånger så det jobbar vi på. Hon visar stor rädsla för bilar så det har vi tränat massvis idag. Gick en promenad bredvid 50-vägen. Vi gick i från att hon stannade och gärna ville fly ned i diket då det kom en bil till att hon kunde fortsätta gå självständigt i kopplet bredvid vagnen när det kom bilar på båda sidorna. Vi jobbar vidare! Sen när det fanns ett par tre hundra meter lagrade i de små valptassarna åkte hon upp i transportväskan som jag hängde på vagnen- ytterst praktiskt! Tyvärr kommer hon ju om bara några veckor vara på tok för stor och tung för denna lösning.