Varför är inte hundarna på det här humöret varje träningspass för?! Underbara energiknippen!!!! Spookie var rent galen!!! Men det var liksom fort och rätt!! Såååååååå nöjd över rutan, hon bevisar gång på gång att hon verkligen har fattat nu! Hon har inga tendenser att sitta kvar längre vid kommandot och om hamnar fel (vilket hon oftast inte gör) så rättar hon aktivt och snabbt till det själv utan några hjälper från mig (förutom att jag inte belönar henne eller börjar gå mot henne!)

Apporteringen var hon grym på ikväll!!! Sååå nöjd!! Tyvärr hade hon svårt att se apporten men hon sicksackade som en hög vessla över gräset och hittade fort apporten. Snyggt! Var inte så konstigt eftersom gräset täckte bocken och det var mörkt.

Fjärren fortsätter hon att krångla med tyvärr men det är ju hög koefficient på det momentet av en anledning så vi tragglar vidare 😉

Sam jobbade jag på fria följet och vad han jobbade fint!!! Duktig grabb! Han slarvade i halterna på stället på slutet av passet men det accepterade jag inte utan fick honom att röra sig rätt som avslut. Läggande och ställande under gång sååååå jäkla snygga!!

Ett plus var att vi körde på en gräsplan vi aldrig varit på tidigare!