Åkte till BK nu i kväll och tyvärr övergick duggregnet till riktigt hett kvalmigt väder. Spookie är rätt värmekänslig tyvärr. Så jag fick ta hänsyn till att hon var något seg i vissa avseenden.

Inkallningen funkade inte alls. Kom fram till att jag måste mängdträna den med bättre leksak. Måste ha boll! Så det får bli en annan dag!

Rutan gick bara så himla bra!!! Åh vad stolt jag blir över henne!! Körde lite med target och sen tog jag bort den och hon gör det sååå himla bra!!! Känns som hon har fattat hur det ska se ut!

Det var två kvinnor på planen och kommenderade varandra i elitprogrammet. Jag tog självklart tillfället till fånga och följde kvinnans kommendering i foten. Spookie gjorde ett så himla bra jobb!! Stegförflyttningarna var hon lite seg i, inte som vanligt men allt annat klarade hon utmärkt! Kanon bra träning att följa någons kommendering!

Tragglade hoppet eftersom vi inte har möjlighet till det någon annanstans än på BK. Körde med target bakom och tillslut fick jag till det. Hon har definitivt ”skadats” av agilityn. Hon hoppade med svängde omedelbart ut åt sidan och tittade på mig, precis som är rätt att göra i agility! Lilla sötnosen!

Apporten var fortfarande ganska dålig. ”Tvingar” henne att städa upp så att säga om hon gör fel och avslutade med en fin apportering. Ska testa om det går lättare med en mindre, nu har jag kört med en rejält stor och tung.

Fjärren; belönade första uppsittet kraftigt och avslutade där flera gånger.

Slutsats; bara att traggla vidare!